Strak spuitwerk op uw schip

De Gier Jachtservice beschikt over een professionele stofarme spuitcabine, waar temperatuur en luchtvochtigheid op het vereiste niveau worden gehouden. Dit levert voor uw schip strak spuitwerk op dat met de kwast of roller niet is te evenaren. Bovendien zorgt de hightech afzuiginstallatie ervoor dat de neerslag van verfdeeltjes tot een minimum wordt beperkt, wat bijdraagt aan een perfect gladde afwerking.
Ook de moderne tweecomponenten verfsystemen waarmee onze specialisten werken zijn veel sterker dan de traditionele verven. Bovendien hoeft tussen de lagen door niet meer geschuurd te worden. Zo ontstaat sneller een dikke en vooral sterke aflaklaag die slijt- en krasvaster is.

Uw schip schilderen of spuiten

Schilderen is in tegenstelling tot spuiten een arbeidsintensieve en daardoor kostbare klus. Voor een sterke verflaag met kwast of roller, zijn meerdere lagen vereist. Voor een goede hechting is het nodig tussen iedere verflaag licht te schuren. Daar komt bij dat de moderne tweecomponenten verfsystemen met kwast of roller zowel buiten als binnen moeilijk te verwerken zijn. Tweecomponenten verf vraagt namelijk om een juiste verwerkingstemperatuur en bovenal om een stofvrije omgeving.

Onderhoud de verflaag van uw schip met blanke lak

Hoe goed uw schip ook in de was wordt gezet, door de jaren heen gaat de glans van het lakwerk, met name door UV-straling, achteruit. Om lakwerk over een langere periode in een uitmuntende conditie te houden is het raadzaam om, het schip 1x per jaar te poetsen en de rest van het seizoen netjes bij te houden met wassen. Zo blijft deze niet alleen mooi glanzend, maar ook goed beschermd tegen schadelijke weersinvloeden.

Informeer bij één van onze specialisten over schilder- of spuitwerk voor uw motorboot of zeiljacht. U krijgt geheel vrijblijvend een advies! De Gier Jachtservice werkt in samenwerking met De Groot Jachtschilders.

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte aan?
Bel 0228 325 812 of vul het formulier in op onze contactpagina

Offerte aanvraag