Nieuwe scheepsmotoren

Voor nieuwe scheepsmotoren kunt u ook bij De Gier Jachtservice terecht. Als dealer en vooral kenner van de sterke merken Lombardini en Perkins Marine, kunnen wij u vrijblijvend voorzien van een deskundig advies over deze merken èn andere merken motoren.

Lombardini scheepsdieselmotoren

Lombardini is Europa’s grootste fabrikant van kleine dieselmotoren. Lombardini motoren hebben een lange levensduur, zijn compact, hebben een laag gewicht en zijn optimaal beschermd tegen de invloeden van zeewater. De fabrikant Lombardini besteedt veel aandacht aan geluidsreductie en lage emissies. Door een goede balans van de bewegende delen is een trillingsvrije loop bij alle toerentallen mogelijk. Dankzij het gebruik van geavanceerde brandstof inspuitsystemen is het brandstofverbruik bescheiden, terwijl het rendement juist zeer hoog is. Belangrijk is ook dat er door Lombardini veel aandacht wordt besteed aan een goede levering van onderdelen, wat onder meer resulteert in lagere onderhoudskosten. (Website Lobardini scheepsdieselmotoren)

Perkins Marine scheepsdieselmotoren

Perkins Marine levert dieselmotoren aan het grotere segment. Al meer dan zestig jaar is dit wereldbekende bedrijf trendsetter als het gaat om dieselmotorentechnologie. Het is niet voor niets dat motoren van Perkins Marine standaard te vinden zijn in de (semi-)professionele vaart. De motoren van Perkins Marine staan bekend als robuust, duurzaam en uitermate betrouwbaar, zoals vele oceaanzeilers zullen beamen. Opvallende kenmerken van de Perkins motoren zijn de warmtewisselaars met een hoog rendement en een zeer efficiënt brandstofinjectiesysteem, dat resulteert in een laag brandstofverbruik en lage uitlaatgasemissies. Verder zijn snelle starteigenschappen, een laag omgevingsgeluid en lange onderhoudsintervallen, standaard bij deze motoren. (Website Perkins Marine scheepdieselmotoren)

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte aan?
Bel 0228 325 812 of vul het formulier in op onze contactpagina

Offerte aanvraag