Jachtservice, alle reparaties en onderhoud onder één dak voor uw motor- of zeilschip.

Heeft u averij opgelopen of is uw schip toe aan vakkundig onderhoud? Geen probleem voor De Gier Jachtservice. In Enkhuizen aan het Markermeer treft u onze 100 tons botenlift waarmee wij uw schip veilig kunnen opbokken voor onderhoud. Uw kostbare eigendom is in ons jachtservice centrum in vertrouwde handen.

Op ons terrein van 13.000 m² wordt naast jachtstalling door een team van specialisten dagelijks gewerkt aan het repareren en onderhouden van zowel kleine als grote motor- en zeilschepen. Jarenlange kennis en kunde hebben ervoor gezorgd dat De Gier Jachtservice in Enkhuizen vandaag de dag een begrip is binnen de recreatievaart.

De Gier Jachtservice is echter niet alleen aan het Markermeer uw full-service specialist. Ook als het gaat om service op locatie zijn wij u van dienst. Met één telefoontje komen onze vakmensen bij u op locatie om een reparatie uit te voeren. Kijk verder op onze service pagina’s om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Of kom langs voor een vrijblijvend advies!